ads2

ads3

Kalix kommun

To access all of the content on Yr we recommend that you update your browser. Øijord Thomas Winje TT.


Pin On Places I Have Been To

Kalix har drabbats av en allvarlig hackerattack som just nu lamslår kommunens verksamhet.

. It looks like youre using an old browser. Kalix kommun har drabbats av en it-attack och hackarna kräver en lösesumma. Största krisen är inom hemtjänsten och hemsjukvården.

Kalix kommun Norrbottens län. Det finns ett antal vandringsleder som går genom Kalix kommun de mest kända är den 82 kilometer långa Skridfinnarleden och den 20 kilometer långa Nationalälvsleden. 5074 likes 653 talking about this 3851 were here.

I nærheten I nærheten. Läs mer om vandringsmöjligheterna på httpswwwkalixsevandring vandring upplevkalix skridfinnarleden nationalälvsleden. Trykk for å vise informasjon om dette stedet.

De flesta av våra system är drabbade säger Maria Henriksson kommundirektör. Kalix Kommun har drabbats av en ransomware-attack. Här ger vi våra invånare snabb samhällsinformation samtidigt som.

Attacken har slagit ut stora delar av kommunens verksamhet och ingen vågar använda datorerna. Någon har även skickat krav på lösensumma. Populära sidor Invånarportal - Dialog och synpunkter.

Kontaktpersoner vid Kalix kommun. Kalix kommun har sedan natten till torsdagen fått sina system kapade i en ransomware-attack rapporterar SVT. Stationshuset har med hjälp av EU-stöd restaurerats och innehas av bygdens intresseförening.

Journaler medicinlistor fakturahantering och mejlsystem allt är i hackarnas händer. Under natten mot torsdagen hackades it-systemet i Kalix kommun och samtliga verksamhetssystem slogs ut. Med en väderprognos som berättar om klarare och kallare väder lever hoppet om att issäsongen snart ska vara igång.

Kalix kommun är utsatt för en ransomware-attack. TT En så kallad ransomware-attack har drabbat Kalix kommun som har begärts på en lösensumma. Kalix Administration centre Kalix Kommun Norrbotten Sweden elevation 6 m Press to show information about this location.

Via vandringslederna kan du uppleva Kalix på nya sätt. Vitvattnet i Norrbottens län är en by belägen 24 km norr om Kalix inom Kalix kommunByn har en lanthandel med bensinmack. Kommunen är en politiskt styrd organisation där folkvalda politiker förtroendevalda företräder medborgarna och fattar beslut om samhällsservicens mål inriktning och kvalitet.

5 048 gillar 357 pratar om detta 3 854 har varit här. Kalix Kommun Administrativ inndeling Norbotten Sverige 68 moh. Kalix kommun har attackerats av hackare som kräver en lösensumma.

If playback doesnt begin shortly try. Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser. Här ger vi våra invånare snabb samhällsinformation samtidigt som vi försöker.

Kalix kommun arbetar allt jämnt för fullt tillsammans med experter på området för att optimera kapaciteten på anläggningen. Här ger vi våra invånare snabb. På Kalix kommuns officiella Youtube-kanal publicerar vi bland annat egenproducerat material under redaktionsnamnet Kalix-Nytt.

Vi är i krisledningsläge konstaterar kommundirektören Maria Henriksson. På de här sidorna kan du bland annat läsa mer om politik organisation och styrning. Välkommen till Kalix kommun på Facebook.

Kalix kommun har drabbats av en it-attack och hackarna kräver en lösesumma. Det är det här som vi. 2008 трейлер - YouTube.

Geografi Miljö Regional ekonomi Samhällets service Energi Infrastruktur Utbildning Näringsliv Arbete Befolkning och hushåll Kultur och fritid Hälsa och ohälsa Politik Senast uppdaterat. Det är det här som vi fruktat allra mest inte att tanks ska komma och invadera säger Kalix kommundirektör Maria Henriksson till SVT. 2021-10-29 Kalix i topp i Norrbotten när SCB analyserat hur många som flyttar tillbaks till sin födelsekommun.

Det som vi fruktat allra mest säger kommundirektören. Välkommen till Kalix kommun på Facebook. Kalix Kommun - Att bo i Kalix nykommunse.

Kalix 16 december 2021 1756 Kalix kommuns krisledningstab aktiverades när det stod klart att de har en allvarlig driftstörning inom IT. Välkommen till Kalix kommun på Facebook. Attacken har slagit ut stora delar av kommunens verksamhet och ingen vågar använda datorerna.

Anders är chef för kommunens planavdelning och har ett övergripande ansvar för verksamheten. Det var under natten mot torsdagen som den allvarliga driftstörningen.


Pin Pa Kalix Kommun Norrbottens Lan


Pin Pa Kandisar Fran Palange Kalix Kommun


Visulahti Cottages Situated At Visulahti Water Park And Adventure Resort These Holiday Cottages Are 6 Minutes Drive From Adventure Resort Holiday Cottage Hotel


Pin On Cruisers Destroyers And Frigates


Pin Pa Palange Kalix Kommun


Kalix Lojrom Is The First Product In Sweden To Receive The Distinguished Classification Protected Designation Of Origin From Eu Eten En Drinken Eten Zweden


Pin Pa Palange Kalix Kommun


Kalix Kommun Kalix Sweden Scandinavia


Hms Spiggen Var Svenska Marinens Andra Miniubat Den Forradstalldes Och Utrangerades Fran Den Svenska Flottan Omkring Ar Midget Submarine Submarines Submarine


Pin By Marty Guderian Stevenson On Swedish Military Innovations Underground Naval Sweden


Pin Pa Palange Kalix Kommun


Pin Pa Kalix Kommun Norrbottens Lan


Villor Till Salu Palange Djupviken Kalix Kommun Hemnet Villa Byggnader Renovera


Pin Pa Palange Kalix Kommun


Palange Bilder Landsbygd Foton


Landsvagsgatan 1b I Pantarholmen Karlskrona Lagenhet Till Salu Hemnet Arkitektur Uteplats Lagenhet


Pin On Hms Submarines


Mit Dem Lego Zug Durch Die 4 Jahreszeiten In Nordschweden Youtube Train London Musica


Pin Pa Palange Kalix Kommun

LihatTutupKomentar

ads1

close